In vijf stappen naar je ultieme vrijstaande droomvilla

MijnStek maakt woondromen realiteit

In MijnStek komen drie vrijstaande villa’s. Hoe die villa’s er precies uit komen te zien, bepaal jij voor een groot deel zelf. We hebben drie inspiratieontwerpen gemaakt die een mooie basis leggen, maar bovenal aan alle kanten aanpasbaar zijn. Een stuk maatwerk binnen een projectmatig plan. Wel de lusten en de vrijheid, niet de zorgen en onzekerheden van zelf bouwen. Hoe bijzonder is dat!

Hier ga je bouwen voor de toekomst. Energieneutraal en ook gasloos wonen is de standaard voor deze villa’s. Er is over al deze aspecten al voor je nagedacht en de ontwerpen die de basis vormen van je nieuwe villa zijn geheel voorbereid om die stap te maken en kun je een vliegende start nemen.

STAP 1

Eerst kies je een van de drie geselecteerde kavels met ieder haar eigen accent.

STAP 2

Dan ga je bepalen welke van de drie inspiratieontwerpen jou
het meeste aanspreekt. Samen met Heijmans bespreek je de mogelijkheden die er binnen dit ontwerp bestaan.

STAP 3

Dit huis ga je uitwerken met jouw voorkeuren van kleur steen, details, positie op de kavel en ga zo maar door. Zelfs luiken, een dubbele garage of een rieten dak behoren tot de mogelijkheden.

STAP 4

Daarna gaan wij aan de slag met het uitrekenen en de verdere uitwerking van uw wensen. Hierna vindt afstemming met de welstandscommissie plaats.

STAP 5

Jij bent nu klaar en jouw eigen droomvilla kan nu binnen het project mee gebouwd worden. Met alle voordelen die daarbij horen. Wij vragen vergunningen aan en bouwen het huis.

Deze villa heeft een traditionele architectuurstijl met romantische roedes in de ramen, luiken rond de ramen en ver overstekende dakrand. De houtaccenten in de gevel geven net dat beetje extra. Vergeet niet, dit is slechts een suggestie. Samen bepalen we uiteindelijk hoe je droomhuis eruit komt te ziet.

Deze villa met asymmetrisch dak heeft een mooie, moderne uitstraling. Met een aantal heel sfeervolle details zoals een overstek en stijlvol vormgegeven goten krijgt deze villa nog meer karakter en past het goed bij het dorpse sfeertje van MijnStek.

Net even wat anders, dat is hoe deze villa zich het beste laat omschrijven. De mansarde-achtige kap, grote hoge ramen bepalen het karakter. En kijk eens naar de details zoals de makelaar in de nok. Kies je voor deze villa, dan geef je daar nog volledig je eigen draai aan.