Nijkerk, een stad om van te houden

In het hart van Nederland ligt het goed bereikbare stadje Nijkerk! Wie er eenmaal woont, zal er niet zo snel meer weggaan. Hier vind je alles wat je dagelijks nodig hebt… en nog veel meer. Van mooie winkels tot uitstekende horecagelegenheden, een rijk verenigingsleven en goede scholen. Prettig!

EEN HEERLIJKE PLEK OM TE VERTOEVEN

Wat Nijkerk nog aantrekkelijker maakt is de prachtige omgeving. Niet voor niets vinden veel dagjesmensen en toeristen hun weg naar de stad. In en om Nijkerk vind je avontuurlijke bossen, prachtige heides, polderweggetjes gesierd door knotwilgen en ga zo maar door. De ruim 42.000 inwoners vormen met elkaar een hechte gemeenschap. Hier weet je wie je buren zijn en sta je voor elkaar klaar. Lekker dorps wonen, met de voorzieningen en levendigheid van een stad. Het beste van twee werelden.

DUIK DE NATUUR IN & ONTSPAN

Weer of geen weer, in Nijkerk is altijd wat leuks te doen op of aan het water. Ga lekker zitten in de havenkom aan de Vedderkade en geniet van de vissersboten en recreanten die af en aan varen in de jachthaven.. Neem je liever een duik in het water om daarna lekker op een handdoekje te genieten van de zon? Ga dan naar recreatiegebied Nieuw Hulckestein. Een heerlijke plek voor watersporters, gezinnen en vrienden die van een middagje vrij genieten.

Vind jij je plek in Woonstek Doornsteeg?

Woonstek Doornsteeg is een groene kindvriendelijke wijk waar ook nog eens heel energiezuinig gebouwd wordt. De ligging is ideaal ten opzichte van de natuur, de bestaande stad en de uitvalswegen. Hier leef je nog echt het ouderwetse landelijke leven, maar wel in een huis van nu. Alles is comfortabel en mooi, dus volop tijd om te genieten van je nieuwe Stek.

MijnStek eerste plan in De Stegen

Over een aantal jaren staan er zo’n 1200 woningen in Doornsteeg. Ze zijn verspreid over drie verschillende buurten: De Boomgaard, De Stegen en De Beektuinen. De bouw in De Boomgaard is al gestart. MijnStek komt in De Stegen. Het is het eerste nieuwbouwplan dat in deze buurt wordt verkocht.